BRANDIER

BRANDIER

Hrvatska, Croatia

Brandier je digitalna marketing agencija, a posebno smo fokusirani na brendiranje, izradu brend strategije, kreiranje sadržaja i vođenje društvenih mreža za klijente.

Više od 3 godine vrijedno surađujemo s malim brendovima, nerijetko prenosimo njihove priče, a odnedavno smo se značajnije fokusirali i na edukaciju.

U potrazi smo za kvalitetnim suradnicima koji će nam pomoći prilikom povećanja obima posla i doprinijeti svojim kreativnim vještinama. 

Grafički dizajner

prije 2 godine

U potrazi smo za suradnikom na području grafičkog dizajna. Zbog prirode posla, bilo bi dobro kada bi suradnik osim mogućnosti izrade dizajna u photoshopu, koristio se i Canvom kao platformom za kreiranje vizuala. Prednost imaju suradnici koji preferiraju minimalistički stil vizualnog...


Video editor

prije 2 godine

Tražimo suradnika koji se bavi video montažom s kojim bi mogli ostvariti dugoročniju suradnju. Želimo svjež pristup i trendy video tehnike koje idu u korak sa zahtjevima društvenih mreža. Molim da prilikom prijave priložite i linkove na svoj portfolio. Dogovaranje budžeta: po projektu i ovisno...