GORMAT PROJEKT

GORMAT PROJEKT

Zaprešić, Croatia

akon višegodišnjeg iskustva u radu s pametnim i automatiziranim rješenjima, bilo da se radi o maloprodajnim sustavima ili pametnim rješenjima za kuće odlučili smo započeti vlastito poslovanje u 2020. godini.

Kvalitetna usluga, kvalitetan proizvod i ono najbitnije kvalitetna podrška naš je prioritet za svakog našeg kupca. Naši proizvodi  su provjerene kvalitete, a svaki modul prolazi internu kontrolu kvalitete i testiranja. Konstantno vršimo edukacije o sustavima pametnih rješenja za naš tim, a sve kako bismo krajnjem kupcu ponudili čim bolju i kvalitentniju uslugu. Nudimo rješenje projektiranja, nadzora i vođenja projekta, te instalacije rješenja za pametne kuće ili elektroničkih cijena za maloprodaju.

Potrebno je razviti maloprodajni program (fiskalizacija, financijsko, robno materijalno itd.) u Visual Studio-u (C#).  Ukoliko je netko voljan krenuti u ovaj projekt može me kontaktirati za više informacija.  Poželjno da budete s područja Zapadnog dijela ZG-a, Zaprešić ili Krapinsko-zagorska...