Jagoda Morić

Jagoda Morić

Pozega, Croatia

Pozdrav, moje ime je Jagoda Morić, suvlasnica sam kompanije koja se bavi klanjem životinja. Naša tvrtka je osnovana prije nekoliko godina s ciljem pružanja kvalitetne i etičke usluge klanja životinja za potrebe prehrane.

Naša tvrtka vjeruje u važnost transparentnosti u svim aspektima poslovanja. S obzirom na to, želimo stvoriti web stranicu koja će našim klijentima pružiti sve potrebne informacije o našem poslovanju i našim vrijednostima.

Kako bih ostvarila ovaj cilj, tražim programera koji će mi pomoći u izradi i održavanju web stranice tvrtke. Želimo da web stranica bude moderna, profesionalna i user-friendly.

Osoba koja se pridruži našem timu treba biti sposobna raditi samostalno i u timu, imati iskustvo u izradi web stranica i dobro poznavati relevantne programe i platforme.

Kao suvlasnica tvrtke, imam duboko poštovanje prema životinjama i prirodi, te sam odlučna u pružanju kvalitetnih i etičkih usluga za naše klijente. Nadam se da će naša web stranica odražavati našu posvećenost i vrijednosti.

Ako ste zainteresirani za rad s nama i vjerujete da biste bili dobar dodatak našem timu, molimo vas da nas kontaktirate. Radujemo se suradnji s vama!

Tražimo programera koji će mi pomoći u izradi i održavanju web stranice tvrtke. Želimo da web stranica bude moderna, profesionalna i user-friendly. Osoba koja se pridruži našem timu treba biti sposobna raditi samostalno i u timu, imati iskustvo u izradi web stranica i dobro poznavati relevantne...